dimecres, 25 de gener del 2017

El tribunal de cuentas condena a Rafael Blasco, Alexandre Català, Josep Maria Felip a devolver 161. 020 E.


Según el periódico Levante, el tribunal de cuentas "condena  a Rafael Blasco, Alexandre Català, Josep Maria Felip a devolver 161.020 euros"...

Si han de tornar diners, imagine que és perquè no són seus. O són prestats per algú o alguns, o són furtats o... no sé. Qué creieu? Que el tribunal els condemna injustament? No seria el primer cas. Però caldria demostrar-ho. De moment, mentre s'aclareixen les coses, cal malfiar-se d'ells i prestar atenció.

Amb massa frequència oïm dir que tals funcionaris, o tals altres, s'han apoderat d'equis milions que pertanyen a l'entitat en la qual treballen o treballaven. El robatori està esdevenint massa freqüent en els àmbits del treball i càrrecs de certa importància en l'Administració. Tot passa (o quasi tot) com si hom acudira a treballar al servei públic amb la intenció de servir-s'en d'ell. El món a l'inrevés. Hi haurà alguna manera de controlar als servidors, per tal que no es converteixin en senyors servits o en lladres amagats i/o malcarats?

Desgraciadament en l'àmbit polític hi ha massa consciència deshonesta, massa mentida, massa falsa aparènça, massa varietat de disfresses, massa falsedats, massa amagaments, massa comèdies, honorabilitats... simulacions, ficcions i fingiments, ocultacions, desfiguracions, etc.


Què caldria fer per a aconseguir que la realitat interior de les persones hom la puguès veure com veiem l'interior del cos il·luminat pels raigs X?

Qué difícil és tot això, quan sabem que, fins i tot, alguns i algunes, anomenats i anomenades beatos i beates, que, malgrat tenir horror a l'infern, malgrat tot, dissimulen i encobreixen alguns pecats als confessors? Qué direm quan ens assabentem d'alguns confessors corruptes i podrits?...Qué direm...? Qué direm...? Qué direm si descobrim que alguns socialistes o comunistes han cisat o robat o fet negocis tèrbols i s'han enriquit delictivament? Perquè, dic jo, dels capitalistes no cal esmentar res, perquè ja sabem com son. Es tracta del seu comportament natural, com passa amb les raboses i els rabosots (o gineus)...