diumenge, 4 de setembre del 2016

MARI CARME GIRAU MESTRE

                       

El passat 2 de setembre de 2016, vaig participar en l'homenatge-felicitació que un nombròs grup d'amigues i d'amics li vàrem dedicar a Mari Carme Girau Mestre. Celebràvem l'aniversari del seu naixement i la recuperació progressiva d'una malaltia que ens estava preocupant a tots.


Mari Carme és capaç de convocar al seu voltant multitud de persones. Mari Carme contagia humanisme, contagia solidaritat i amistat, contagia amor a l'educació (és una comunicadora i una educadora nata), contagia preocupació per les persones que pateixen problemes socioeconòmics...


Em complau de remarcar aquí la capacitat de convocatòria que té. I estic segur que totes i tots varem sentir eixe dia (i sentim avui) alegria, tant com satisfacció, d'acompanyar-la recordant-li la nostra adhesió i la comunitat de sentiments i d'idees que ens uneix. En fi, sabem que d'alguna manera contribuim a la seua felicitat, quan li mostrem  la nostra. 


En fi, Mari Carme és un nucli, un nucli central ple de vida, un centre expansiu d'amor i amistat, un centre expansiu de passió educadora i docent, un centre expansiu de preocupació per resoldre els problemes socials. Mari Carme és un nucli, un centre que constitueix un gran cercle, al qual li dóna vida i sentit.


Això, que ja sabíem, ho vàrem corroborar abans d'ahir, el dia 2 de setembre, quan ens vàrem reunir amb ella per la celebració del seu aniversari.

   Es mostra IMG-20160903-WA0001.jpg.